Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in de buurt van Amersfoort? Dan bent u bij Persoonlijk Afscheid aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor uw volledige uitvaart. Denk hierbij aan stervensbegeleiding, uitvaartbegeleiding, rouw en nazorg. Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode. Samen met u bespreken we uw wensen en doen we er alles aan om een afscheid te verzorgen die uw dierbare verdient.

Contact opnemen

Stervensbegeleiding

Afscheid nemen doet u niet op één dag. Daarom zijn wij er ook voor die tijd voor u. Komt u of een dierbare van u binnenkort te overlijden? Dan ondersteunen wij u deze periode graag. Zowel voor praktische zaken, gesprekken, spirituele belevingen als begeleiding.

Uitvaartbegeleiding

Een uitvaart is altijd een moeilijke periode. Daarom zijn wij er in deze periode graag voor u. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen, kunnen we alles voor u uit handen nemen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar. Regelt u liever het een en ander zelf? Dan is dat ook geen enkel probleem. Het draait immers om u en de nabestaanden.

Uitvaart

Rouw en nazorg

Naast stervensbegeleiding en uitvaartverzorging, kunnen wij u ook helpen in een periode van rouw. Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is het belangrijk dat u hier genoeg tijd voor neemt en de juiste aandacht bij krijgt. Bent u op zoek naar professionele hulp tijdens het rouwen? Dan bieden wij u graag een luisterend oor en de juiste begeleiding. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer wij niet uw uitvaart verzorgd hebben, kunt u uiteraard terecht bij ons.

Over ons

De bekende gezichten achter ons bedrijf zijn Chantell Orriens en Pascalle Brundel. Chantell heeft na het verlies van haar ouders besloten een andere weg in te slaan en zich te richten op de wereld van de uitvaart. Pascalle was haar hele leven al bekend met deze branche en besloot zich na jaren in het management meer te gaan richten op de emotionele mens.

Wij van Persoonlijk Afscheid zijn een kleine, professionele en onafhankelijke uitvaartonderneming in Amersfoort. Wij delen de visie dat geen enkele uitvaart hetzelfde mag en kan zijn. Daarom draait het bij ons volledig om uw wensen en doen we alles op uw tempo. Ook zijn we er niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan gerust onze recensies.

Contact met Persoonlijk Afscheid

Heeft u vragen over uitvaartverzorging? Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via het nummer 033 – 202 22 92. Uiteraard kunt u ons ook altijd mailen op info@eenpersoonlijkafscheid.nl of ons contactformulier invullen. Ons team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast voorzien we u graag van de juiste adviezen en helpen we u waar nodig. Ongeacht waar u verzekerd bent, mogen, kunnen en willen wij u graag begeleiden bij uw persoonlijke uitvaart!

Routebeschrijving naar ons uitvaartcentrum

Ons pand in Amersfoort, nabij de A1, is gemakkelijk te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Klik hier voor Google Maps en bekijk uw exacte route. Ook voor een uitvaart in Leusden, Soest, Amersfoort, Barneveld, Hooglanderveen, Hoevelaken, Hoogland, Achterveld en Baarn zijn wij u graag van dienst.