Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Persoonlijke uitvaart

Heeft u kortgeleden een dierbare verloren en bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaart? Wij zijn een kleine, professionele en onafhankelijke uitvaartonderneming. Ongeacht waar u verzekerd bent verzorgen wij uw persoonlijke uitvaart in Amersfoort en omgeving.

Een persoonlijke uitvaart met Persoonlijk Afscheid

Wij geloven dat geen enkele begeleiding of uitvaart dezelfde kan en mag zijn. Ieder mens is puur en uniek en verdient een persoonlijke begrafenis. Naast een persoonlijke uitvaart, staan wij ook voor persoonlijke begeleiding. U mag afscheid nemen op uw eigen manier en in uw eigen tempo. Wij kijken niet op de klok, maar naar uw wensen. Wij denken creatief mee om uw wensen te vertalen naar een warm en persoonlijk afscheid. U verdient die aandacht en wij geven die graag.

Wij werken vanuit ons hart

Persoonlijke begeleiding voor en na de uitvaart

Een persoonlijke uitvaart moet recht doen aan de overledene en aan uw emoties. Er komt veel op u af en daar staan we u in bij vanuit ons hart. Niet alleen de persoonlijke uitvaart, maar ook de periode voor en na de uitvaart verdienen aandacht. Deze periodes zijn minstens zo belangrijk, weten wij uit ervaring. Uw tempo en wensen zijn daarin leidend. Wij zijn flexibel en begeleiden u met persoonlijke aandacht en toewijding en betrokkenheid. Zo’n acht weken na de persoonlijke begrafenis nemen wij contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden. Hierin bieden wij een luisterend oor en oprechte aandacht voor uw verdriet.

Inspiratiekaart voor een persoonlijke begrafenis

Een afscheid welke recht doet aan het bijzondere leven wat iemand heeft geleid. Dat klinkt prachtig, maar hoe zorgt u ervoor dat het een persoonlijke uitvaart wordt? Mijn Persoonlijk Afscheid is een inspiratiekaart die u kan helpen bij het maken van keuzes omtrent een afscheid. Wilt u deze kaart ontvangen? Vul het contactformulier in en wij sturen u er graag één toe. Wilt u liever uw ideeën voor een persoonlijke uitvaart met ons bespreken? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvend gesprek in Amersfoort. 

Persoonlijke uitvaart

Regel meteen uw persoonlijke uitvaart

Verwacht of niet: afscheid moeten nemen van een geliefde maakt de nodige emoties bij u los. Dan is het fijn om op de steun van een echte professional te kunnen rekenen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Samen met Persoonlijk Afscheid regelt u een persoonlijke uitvaart die echt bij de overledene past!