Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Wie zijn wij

Chantell Orriens - Persoonlijk Afscheid

Chantell Orriens

Ik ben in 1970 geboren in de Achterhoek, maar inmiddels al ruim 20 jaar woonachtig in Amersfoort. Na jaren in de commerciële en financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, kreeg ik na het overlijden van mijn ouders sterk de behoefte een andere weg in te slaan. Daarop besloot ik de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Academie Vitaedis te gaan volgen en ontdekte al snel dat dit een heel goede stap was.

Hoewel het verschil groot lijkt, zijn er veel raakvlakken tussen mijn vorige werk in de eventwereld en ook mijn ervaringen in de financiële- en verzekeringswereld voegen veel toe aan mijn werk als uitvaartbegeleider. Na vele uitvaarten te hebben mogen begeleiden, weet ik dat dit werk mij goed past. Het is heel bijzonder en intiem. Ik word op het meest kwetsbare moment binnengelaten bij een familie en daar onderdeel van uit mogen maken is heel intens. Als ik na afloop hoor dat de naasten gevoeld hebben dat ik dit werk doe vanuit mijn hart, dan voel ik mij een rijk en dankbaar mens.

Ingeborg van Gijlswijk - Persoonlijk Afscheid

Ingeborg van Gijlswijk

In 1985 ben ik geboren in Amersfoort en ben daar altijd blijven wonen tot ik in 2012 de overstap maakte naar het fijne Hoogland. Mijn opa en allerbeste vriend overleed toen ik 20 jaar was. Dat zette mij destijds aan het denken: Wat zou het mooi zijn om een familie in zo’n pittige periode in aanloop tot de uitvaart volledig te ontzorgen. Het bleef bij een mooie gedachte, op dat moment vond ik mezelf nog te jong voor deze verantwoordelijkheid.Inmiddels zijn we 17 jaar verder, heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd en sinds december 2021 ben ik werkzaam bij Persoonlijk Afscheid. Ik vind het een eervolle taak om families te begeleiden en te ontzorgen. Dit doe ik met liefde, passie en aandacht. Op een heel kwetsbaar moment stap je het leven binnen van een familie die te maken heeft met het verlies van een dierbare. Aan mij de bijzondere taak om, door te luisteren en rust te creëren, samen met de nabestaande(n) een mooi en waardig afscheid vorm te geven. Ik denk graag creatief mee en vind het belangrijk dat alles, tot in detail, klopt.

Fijn dat er mensen zijn die op je pad komen en uit hetzelfde hout gesneden blijken te zijn.
Ieder van hen zet zich op haar eigen manier voor u in.
Samen met hen, maken wij het verschil!

Wineke van Rijn - Persoonlijk Afscheid

Wineke van Rijn

Betrokken, empathisch en doortastend met oog voor details zijn woorden die mij als persoon goed omschrijven. Na een carrière als zelfstandig ondernemer in de gastvrijheidsindustrie en zakelijke dienstverlening begon het gevoel “iets te missen” te groeien. In 2017 besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Het prachtige afscheid van een goede vriend en de rol van de uitvaartbegeleidster hierbij, zette mij op het pad van uitvaartbegeleiding. De opmerking van mijn beide zoons “Mam, dat is iets wat jij ook heel goed zou kunnen” heeft bij mij een zaadje geplant. Het zaadje is gevoed met een opleiding en is gaan groeien en bloeien. Dicht bij een familie mogen zijn in een hele kwetsbare periode in hun leven ervaar ik als een groot goed. Samen tot een mooi en passend afscheid komen vervult mij iedere keer weer met een dankbaar gevoel.

Janette van den Bunt - Persoonlijk Afscheid

Janette van den Bunt

Ik ben geboren in 1970 en opgegroeid in Leusden. Nu woonachtig in Amersfoort en moeder van een echt jongensgezin. In mijn dagelijks leven werk ik in het hoveniersbedrijf van mijn man, waar ik me hoofdzakelijk bezighoud met de administratie.
Daarnaast ben ik al enkele jaren werkzaam in de uitvaartzorg als gastvrouw. Toen ik me realiseerde hoeveel voldoening ik van dit werk kreeg, ben ik de opleiding gaan volgen voor de laatste verzorging. Juist dát stukje zorg heeft mijn passie. Door mijn ervaring weet ik hoe belangrijk een liefdevolle verzorging van een dierbare kan zijn.

Femke van Midden - Persoonlijk Afscheid

Femke van Midden

In 1981 ben ik geboren in de Zaanstreek en met wat omzwervingen via Amersfoort en Utrecht uiteindelijk in 2013 in Hoogland terecht gekomen. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens.
Ruim 5 jaar heb ik met veel plezier en passie bij een uitvaartonderneming in Utrecht als uitvaartbegeleider gewerkt, maar toen het werk steeds lastiger te combineren werd met een jong gezin, besloot ik het roer om te gooien. Omdat ik van origine beeldend therapeut ben en ik altijd groot voorstander ben geweest van goede begeleiding van kinderen rondom een afscheid, ben ik deze twee werelden gaan combineren: rouw- en verliesbegeleiding en beeldende therapie voor kinderen.
Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo ook bij mij, en dus kwam ik in contact met Pascalle en Chantell. Twee bevlogen uitvaartonderneemsters gewoon bij mij om de hoek! Gelijk bij het eerste contact was er een klik en zodoende assisteer ik zo nu en dan bij een uitvaart en verzorg ik een aantal weken na de uitvaart de nazorggesprekken met de families. Wij vullen elkaar mooi aan en samen zorgen we ervoor dat families met een goed gevoel terug kunnen kijken op het laatste afscheid.