uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Wie zijn wij

Chantell Orriens - Puur Persoonlijk afscheid

Chantell Orriens

Ik ben in 1970 geboren in de Achterhoek, maar inmiddels al ruim vijftien jaar woonachtig in Amersfoort. Na jaren in de commerciële en financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, kreeg ik na het overlijden van mijn ouders sterk de behoefte een andere weg in te slaan. Daarop besloot ik de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Academie Vitaedis te gaan volgen en ontdekte al snel dat dit een heel goede stap was.

Hoewel het verschil groot lijkt, zijn er veel raakvlakken tussen mijn vorige werk in de eventwereld en ook mijn ervaringen in de financiële- en verzekeringswereld voegen veel toe aan mijn werk als uitvaartbegeleider. Na vele uitvaarten te hebben mogen begeleiden, weet ik dat dit werk mij goed past. Het is heel bijzonder en intiem. Ik word op het meest kwetsbare moment binnengelaten bij een familie en daar onderdeel van uit mogen maken is heel intens. Als ik na afloop hoor dat de naasten gevoeld hebben dat ik dit werk doe vanuit mijn hart, dan voel ik mij een rijk en dankbaar mens.

Pascalle Brundel - Persoonlijk afscheid

Pascalle Brundel

Ik ben in 1967 in Maastricht geboren en in 1975 in Hoogland verder opgegroeid. In mijn familie is de uitvaartbranche een bekend fenomeen. Familieleden van mij vertegenwoordigen al sinds de 19e eeuw deze branche in Maastricht. Praten over de dood en daarna is mij dan ook niet vreemd.

Na jaren in het management binnen de gezondheidzorg gezeten te hebben ben ik mij meer gaan oriënteren op de emotionele mens. Deze kant van de mens heb ik mij nog meer eigen gemaakt door verschillende therapeutische opleidingen te volgen. Naast gediplomeerd zingevingtherapeut ben ik ook stervensbegeleider en rouwtherapeut. De afgelopen jaren heb ik onder andere werk verricht binnen de uitvaartbranche. Dit werk draag ik uit vanuit mijn hart. Om met mensen te mogen werken in zo’n zware periode van hun leven maakt mijn werk erg bijzonder.