Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart Soest

Op zoek naar begeleiding voor een uitvaart in Soest? Persoonlijk Afscheid kan u helpen met uitvaartverzorging in Soest. Wij vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om in rust afscheid te nemen. Er komt in de periode rondom de uitvaart nabij Soest veel op u af. Wij willen u hier graag bij begeleiden. Dit doen wij op een betrokken en informele manier. Zo kunt u zich met vrienden en familie richten op de dingen die belangrijk zijn. Begrafenis of crematie: wij regelen uw persoonlijke uitvaart in Soest graag voor u.

Contact opnemen

Persoonlijk Afscheid - Ingeborg van Gijlswijk & Chantell Orriens

Crematie of begrafenis in Soest

Het is een van de eerste vragen, die u gesteld gaat worden: wil de overleden persoon een begrafenis of crematie? Veel personen leggen dit vooraf vast of bespreken met een naaste waar de voorkeur naar uit gaat. Wanneer dit niet het geval is, zult u dit – als nabestaande – zelf moeten bepalen. Wij raden u dan aan om te kiezen voor de optie waar u zich het beste bij voelt. Zo kunt u na afloop met een tevreden gevoel op de uitvaart in Soest terugkijken.

Stervensbegeleiding

Naast de verzorging van een uitvaart in Soest kunnen wij u ook stervensbegeleiding aanbieden. De dood roept vaak een hoop emoties op zoals angst, boosheid en verdriet. Wij bieden emotionele steun aan iemand die weet dat hij gaat sterven. Dit is een emotionele en moeilijke tijd waarbij het fijn kan zijn om hier met een professional over te praten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdiepingsvragen, praktische vragen en bij spirituele beleving in het verleden. Wij beschikken over professioneel personeel met diverse diploma’s zoals stervensbegeleider, rouwtherapeut en zingevingstherapeut. U kunt dus voor een complete uitvaart in Soest bij ons terecht.

Uitvaart Soest

Rouwbegeleiding

Naast het verzorgen van de uitvaart in Soest kunnen wij u ook helpen bij rouwbegeleiding. Na een ingrijpend verlies komt een periode van rouw, iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. Rouw heeft doorgaans veel aandacht en tijd nodig. Bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het rouwen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rondom een uitvaart nabij Soest te bespreken. Wij leren u beter omgaan met het verlies en helpen u een nieuwe relatie aan te gaan met de overledene. Wij zijn voor onze uitvaartverzorging gevestigd in Amersfoort, nabij Soest. Ook voor een uitvaart in Soest, Leusden, Hooglanderveen, Achterveld, Barneveld, Hoogland, Hoevelaken, Amersfoort en Baarn zijn wij u graag van dienst.

Over ons

De personen achter Persoonlijk Afscheid zijn Chantell en Pascalle. Een professionele, onafhankelijke en kleine uitvaartonderneming nabij Soest. Chantell heeft de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd na het ingrijpende verlies van haar ouders. Pascalle heeft jarenlang als manager in de gezondheidszorg gewerkt. Zij besloot zich meer te richten op de emotionele mens en heeft diverse opleidingen gevolgd tot stervensbegeleider en rouwtherapeut. Voor meer informatie over het verzorgen van een crematie of begrafenis in Soest neemt u telefonisch contact op via: 033 – 202 22 92. Mailen mag ook naar: info@eenpersoonlijkafscheid.nl. Uitvaart in Soest? Schakel Persoonlijk Afscheid in.