Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart Hoevelaken

Welke wensen heeft u voor uw uitvaart in Hoevelaken? Wilt u tijdens de begrafenis of crematie omringd worden door bloemstukjes met daarin uw favoriete bloem? Of wilt u liever naar uw laatste rustplaats worden gereden in uw favoriete oldtimer? Bij Persoonlijk Afscheid vinden wij uw wensen ontzettend belangrijk. Geen idee is te gek. Samen vertalen wij ze naar een warm en persoonlijk afscheid voor een uitvaart in Hoevelaken. Creatief. Eigentijds. Betrokken.

Contact opnemen

Persoonlijk Afscheid - Ingeborg van Gijlswijk & Chantell Orriens

Stervens- en uitvaartbegeleiding

Bij iedereen komt er het moment dat er afscheid moet worden genomen van het aardse bestaan. Vaak gaat hier een hele periode van besef aan vooraf. Wij staan dan graag voor u klaar. Denk aan de keuze voor een crematie of begrafenis in Hoevelaken, hulp bij praktische zaken, vragen of spiritualiteit. En is het moment dan toch echt daar? Dan regelen wij ook uw persoonlijke uitvaart in Hoevelaken. Hier draait het om u, uw nabestaanden en hun verwerking. Wij begeleiden, adviseren, dragen ideeën aan en nemen u zaken uit handen. Dit alles voor een prachtig afscheid.

Rouw en nazorg

Uw leven verandert drastisch bij het wegvallen van een geliefde. Het is een periode van verdriet en gemis. Daarom helpen wij u graag uw leven weer langzaam op te pakken. Nadat wij de begrafenis of crematie van uw geliefde in Hoevelaken hebben verzorgd, blijven de lijntjes kort. Zo nemen wij acht weken na het afscheid contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn wij een luisterend oor en hebben wij oprechte aandacht voor uw verdriet.

Uitvaart Hoevelaken

Uitvaart in Hoevelaken met Persoonlijk Afscheid

Persoonlijk Afscheid is een kleine en professionele uitvaartonderneming. Binnen dit bedrijf werken wij vanuit ons hart. Niet alleen tijdens de uitvaart in Hoevelaken, maar ook daarvoor én daarna. Ons doel? Zorgen dat u als nabestaande weer verder kunt met uw leven. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat geen enkele begrafenis of crematie hetzelfde is. Daarom kunt u met onze uitvaartverzorging in Hoevelaken afscheid nemen op uw eigen manier en tempo. Nieuwsgierig naar ervaringen met onze werkwijze? Lees gerust onze recensies.

Regel meteen uw uitvaartverzorging in Hoevelaken

Onze sterfelijkheid: het liefst willen we er niet aan denken. Toch is het verstandig om daar zo nu en dan bij stil te staan. Een goede voorbereiding van uw uitvaart in Hoevelaken helpt uw nabestaanden namelijk bij het verwerken van hun verlies. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wilt u een overlijden bij ons melden? Bel dan direct naar 033 – 202 22 92. Ongeacht waar u verzekerd bent: Persoonlijk Afscheid regelt uw uitvaart in Hoevelaken met liefde.

Ook voor een uitvaart in Hoevelaken, Leusden, Soest, Amersfoort, Barneveld, Hooglanderveen, Achterveld, Hoogland en Baarn zijn wij u graag van dienst.