Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Tijdens de superverdrietige periode net voor en na het overlijden van mijn moeder, heb ik Nadiënne leren kennen als een heel fijn mens. Niet alleen een fijn mens, maar ook een heel erg kundige, inlevende en meedenkende professional. We hebben, samen met Nadiënne, het afscheid heel persoonlijk, eigen en lieflijk kunnen vormgeven. Daar ben ik heel blij mee, en Nadiënne heel dankbaar voor. Ik zou iedereen Nadiënne aanraden, absoluut!!

Judith van Daatselaar

Heel erg bedankt Chantell, Nadiënne en Janette! Het was super fijn hoe jullie ons begeleid hebben in de voorbereidingen van de uitvaart van mijn vader en tijdens de uitvaart zelf. Heel fijn Chantell dat je mijn vader ook nog kon ontmoeten, een paar weken voordat hij overleed, en dat je alvast dingen met ons kon doornemen. Ik heb jullie als zeer betrokken, professioneel & als een lief, fijn, goed op elkaar ingespeeld team ervaren!

Evy van Egmond

Hoe fijn is het om naast het verdriet zoveel welgemeende aandacht en warmte te krijgen van Persoonlijk Afscheid. Hulde Chantell jullie waren voor ons een enorme steun in deze moeilijke periode. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Mary Charlotte van de Horst – Leurs

Ron van Bladel

Moeilijk om woorden te geven aan hoe ongelooflijk blij en dankbaar ik ben geweest voor de ondersteuning van Chantell en Judith van Persoonlijk afscheid. We hebben door hun geweldige inzet en inlevingsvermogen echt een prachtig en zeer persoonlijk afscheid kunnen neerzetten. Zoveel dank! Aanrader voor iedereen die na een verlies van een dierbare graag met een partij in zee gaat die warm is, maatwerk levert en iets bijzonders neerzet.

Kim Jansen

Ik heb je tijdens de voorbereidingen van de crematie van mijn moeder al verschillende keren gezegd hoe fijn ik jouw/jullie begeleiding vond. Jullie doen de naam van jullie bedrijf echt eer aan. De hulp, maar vooral het luisterend oor en het meedenken hebben ervoor gezorgd dat we met een heel goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid van mijn moeder. Alles klopte. Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier die bij ons en onze moeder paste. Je hebt naar ons geluisterd en je hebt ons op een hele mooie manier aangevuld.

Jouw idee van de mini als rouwauto was geweldig. We hadden er voor de crematie al ontzettend veel plezier in en het was in werkelijkheid nog mooier. Nog steeds kijken we er met warmte op terug en beginnen we te stralen bij de herinnering. Heel fijn was het ook dat je bij het wegbrengen van de kist de leiding overnam en iedereen op het pleintje in een kring rond de kist plaatste. Ook het meedenken bij het maken van de rouwkaart was prettig en het snel schakelen daarbij. Kortom, ik kan je niet genoeg bedanken voor de manier waarop je ons gesteund hebt. Dit zijn de dingen die er echt bovenuit schieten. Natuurlijk was het erg fijn dat je allerlei andere dingen ook hebt geregeld. De kaarten op de post, de kaarsen op de kist, het contact met restaurant Bavoort. Zelfs het klaarzetten van de tasjes met de foto van mijn moeder in het restaurant voor mijn broer, mijn zus en mij. Hier hebben we achteraf nog heel veel pret over gehad omdat er gasten waren die dachten dat dit een soort goodiebags waren. We hebben twee tasjes kunnen redden, helaas één tasje niet. En daarin zat het condoleanceboek en de usb met de opname van de livestream. We hopen dat er iemand heel blij mee is, want we hebben niet kunnen achterhalen wie het tasje meegenomen heeft. Gelukkig kennen we iedereen die bij de crematie was en de meesten hebben we al persoonlijk bedankt voor hun aanwezigheid.

Monique Kral

Warm, hartelijk, betrokken, ontzorgend. Het afscheid was tot in de puntjes verzorgd, intiem in kleine kring. Zo kan het dus ook. Fijne medewerkers en hoge kwaliteit van bloemen, drukwerk en verzorging. Dank.

Familie Prins

Met de zeer vakkundig hulp van Chantelle, hebben een mooi en eervol afscheid kunnen regelen voor onze lieve vader. Bedankt voor t snelle regelen en t meedenken.

Mariel van Schaik

Erg fijne en warme begeleiding !

Monique Tolboom

Wij hebben een erg fijne ervaring met de dames van “persoonlijk afscheid’ gehad. Het eerste gesprek met Chantell, na het overlijden van onze moeder/oma, was meteen hartverwarmend. Er werd met ons meegedacht en zorg uit handen genomen. Ook Ingeborg, die het daarna van Chantell overnam begeleidde ons professioneel en warm. Niets was teveel. Wij voelden ons gehoord en absoluut niet als een ‘nummer’ behandeld. Onzekerheden in een onzekere tijd werden ons weggenomen. Er is ook altijd open en duidelijk met ons gecommuniseerd. Alles werd op een respectvolle manier verzorgd, ook door Janette, die de zorg voor onze geliefde overleden moeder/oma begeleidde.
Wij kijken terug op een warm afscheid.

Familie Peerdeman

Ontzettend lieve meiden, geweldige begeleiding en ondersteuning. Meedenkers en meevoelers. Wij zijn als familie heel erg blij met Persoonlijk Afscheid!

Henny Voskuilen

Persoonlijk Afscheid is een bedrijf dat echt met je meedenkt. De persoonlijke touche die ze aan het afscheid geven is geweldig. Ze hebben maar 1 woord nodig om te begrijpen wat je bedoeld. Echt een bedrijf om in een toekomst nogmaals in te huren. Vooral Ingeborg echt een topper!!

Elif Yilmaz

Soms denk je wel eens: ‘Het heeft zo moeten zijn’.
Toen vaststond dat we op korte termijn definitief afscheid zouden moeten nemen van onze lieve echtgenote, moeder en oma, Madeleine, wilden we dit waardig en mooi, doch enigszins luchtig voor haar verzorgen.
Een toevallige tip aangaande een prachtige locatie, een prettige rondleiding aldaar met goede adviezen en vervolgens een gevoelsmatige keuze uit aanbevolen uitvaartverzorgers, bracht ons in contact met ‘Persoonlijk Afscheid’. En daar stonden ze dan Chantell en Ingeborg -letterlijk en figuurlijk.
Het eerste gesprek met Chantell, waarbij Madeleine ook zelf nog aanwezig was, voelde meteen vertrouwd. En zo was het, en zo bleef het. Zelfs ook nog na het afscheid van Madeleine. Vanaf den beginne waren ze effectief, prettig, warm, betrokken met af en toe wat gepaste humor èn voor ons heel belangrijk:
ze ‘ont-zorgden’.
Alles verliep zoals afgesproken, alles klopte. Door het perfectionisme van beiden was het soms zelfs boven verwachting. Er rest ons een goed gevoel!
Kortom, we zijn heel blij en dankbaar dat wij toevallig in contact zijn gekomen met ‘Persoonlijk Afscheid’.
Kennelijk heeft het zo moeten zijn.

Familie Kraneveld

1 2 3 10