Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Na het plotselinge en onverwachte overlijden van mijn man was de shock natuurlijk enorm.
De rust, zorgvuldigheid en persoonlijke benadering van Pascalle hebben mij en onze kinderen enorm gesteund.
Alles verliep vlot en exact zoals wij het in gedachten hadden.
In deze zware en verdrietige tijd was Pascalle ons anker en rots in de branding.

Diana Rademaker - Rietveld

Na het overlijden van mijn 97 jarige moeder heeft Pascalle de regie genomen voor een waardig afscheid. We voelden ons zeer ontzorgd en gehoord door jullie persoonlijke benadering.
Bedankt Pascalle en Jeanette.

Frits Muns

Na het zeer plotseling overlijden van mijn man, onze (schoon)vader en opa, hebben wij midden in de nacht tijdens het naar huis rijden vanuit het ziekenhuis, gebeld met Persoonlijk Afscheid.
Chantell was de volgende morgen al bij ons. We hebben met alle kinderen en kleinkinderen samen, onder de geweldige en liefdevolle begeleiding van Chantell, een heel bijzondere week beleefd. Het voelde meteen aan alsof Chantell een van de gezinsleden was. Ze was rustig en kalm. Zo loodste ze ons door deze zware en verdrietige tijd. Mede daardoor hebben we op een heel mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen van Cor. Ook Janette, heel veel dank voor de ondersteuning tijdens het afscheid.
Lieve Chantell en Janette, onze hartelijke dank hiervoor!

Jopie Groenendijk, kinderen en kleinkinderen

Wij als familie waren zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van Chantell bij de uitvaart van onze vader.
Erg professioneel, warm, prettig en vooral oog voor detail.
Onze vader zou trots zijn geweest op de prachtige locatie en waardevolle afscheid.

Monique Heijmeskamp

Prima begeleiding bij het afscheid van onze moeder door Chantell. Ze voelt goed aan waar de familie behoefte aan heeft, is gedreven, enthousiast en slagvaardig.

Jan van Bekkum

‘FANTASTISCH!’ zou mijn moeder zelf gezegd hebben over hoe we haar afscheid hebben kunnen vormgeven door de uitermate Persoonlijke, Prettige en Professionele begeleiding van Chantell en haar collega’s Janette en Pascale. Prima geregeld en met een voelbare Passie. Grote klasse!

Chantell blijkt direct al bij de kennismaking authentiek, warm en betrokken te zijn en je krijgt onmiskenbaar het gevoel dat ze met terugwerkende kracht al jaren ‘vriendin van het huis’ is. Je hebt zelf de regie waarbij Chantell zorgt dat er lekker doorgepakt kan worden. Ze doet dat met een natuurlijke overgave en welhaast unieke charme met zeer veel empathie.

Voor je het weet ligt je geliefde er stijlvol bij en is er al een voorlopig draaiboek. Dat wordt al snel het ‘definitieve draaiboek’. Ik had meerdere malen per dag even contact met Chantell, zeer prettig en ongedwongen. Ze weet nauwlettend wanneer ze jou en je familieleden even ruimte moet geven om na te denken over alle opties dan wel wanneer er even doorgedrukt moet worden i.v.m. deadlines!

Zowel als bij de voorbereiding als tijdens het afscheid op de dag zelf houdt zij permanent het volledige overzicht. Helder, perfect en rustgevend. Doordat we het afscheid zo op onze eigen wijze vorm konden geven was het daadwerkelijk echt ‘Persoonlijk’ zoals mijn moeder dat zelf ook wilde en zelf georganiseerd zou hebben. En daardoor uitermate authentiek. Tsja, dat is wel precies wat je wilt toch…..

Van ons dus een tien voor het vijf sterren team van ”Persoonlijk Afscheid”. Plus de persoonlijke griffel voor Chantell. Klasse, ècht een 100% aanbeveling!

Dank jullie wel!

Freek Blekxtoon

Tijdens de laatste levensdagen van mijn vader kwamen we via familie in contact met Chantell.
Dit eerste contact voelde direct goed.
Na zijn overlijden was het contact warm en liefdevol. De begeleiding was persoonlijk en professioneel. Persoonlijk Afscheid met hoofdletters!
Dank voor alles.

Lieve groeten,

Miranda, Ton & familie

De dames van Persoonlijk Afscheid hebben ons op een hele fijne manier geholpen. Ze nemen alle tijd, verdiepen zich in de mens en organiseren een echt persoonlijk afscheid op een mooie warme en alles behalve stijve manier. Echt een aanrader.

Mary Splinter

Chantell heeft ons bijgestaan met de uitvaart van mijn man. Je wordt goed begeleid in een moeilijke periode. Je merkt met alles dat ze je met liefde helpt. Kortom een topmens!

Willeke Duijst

Gepaste afstand en toch dichtbij. De snelheid waarop alles geregeld werd en de fijne en goede communicatie hebben wij zeer gewaardeerd. Vol vertrouwen dat alles goed werd geregeld. Chantell, voor ons was jij een geïnteresseerde en fijne persoonlijkheid met oog voor iedereen.

Laurens Hoekstra

Na het zeer plotselinge overlijden van mijn geliefde vader heeft Chantell mij en onze familie buitengewoon goed bijgestaan. Door haar inlevingsvermogen en fijngevoeligheid wees zij ons op een locatie om afscheid van hem te kunnen nemen. Dit bleek precies passend voor ons. Het was een plek en afscheid dat in ieder detail zo bijzonder voor ons is geweest, dat het een grote bijdrage heeft geleverd in het verwerken van ons verdriet. Zij heeft ons met de grootste betrokkenheid begeleid, ook nog weken na de uitvaart.

Nicole Snijders

100% aanrader. Hele lieve mensen die alles tot in de puntjes verzorgen. Met liefde en aandacht maar ook weer niet TE zwaar. En ook het contact met de kleinere kinderen deden ze super. We hadden geen betere kunnen wensen. Nogmaals dank Pascalle en Chantell!

Familie Gilles

1 2 3 8