Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

‘FANTASTISCH!’ zou mijn moeder zelf gezegd hebben over hoe we haar afscheid hebben kunnen vormgeven door de uitermate Persoonlijke, Prettige en Professionele begeleiding van Chantell en haar collega’s Janette en Pascale. Prima geregeld en met een voelbare Passie. Grote klasse!

Chantell blijkt direct al bij de kennismaking authentiek, warm en betrokken te zijn en je krijgt onmiskenbaar het gevoel dat ze met terugwerkende kracht al jaren ‘vriendin van het huis’ is. Je hebt zelf de regie waarbij Chantell zorgt dat er lekker doorgepakt kan worden. Ze doet dat met een natuurlijke overgave en welhaast unieke charme met zeer veel empathie.

Voor je het weet ligt je geliefde er stijlvol bij en is er al een voorlopig draaiboek. Dat wordt al snel het ‘definitieve draaiboek’. Ik had meerdere malen per dag even contact met Chantell, zeer prettig en ongedwongen. Ze weet nauwlettend wanneer ze jou en je familieleden even ruimte moet geven om na te denken over alle opties dan wel wanneer er even doorgedrukt moet worden i.v.m. deadlines!

Zowel als bij de voorbereiding als tijdens het afscheid op de dag zelf houdt zij permanent het volledige overzicht. Helder, perfect en rustgevend. Doordat we het afscheid zo op onze eigen wijze vorm konden geven was het daadwerkelijk echt ‘Persoonlijk’ zoals mijn moeder dat zelf ook wilde en zelf georganiseerd zou hebben. En daardoor uitermate authentiek. Tsja, dat is wel precies wat je wilt toch…..

Van ons dus een tien voor het vijf sterren team van ”Persoonlijk Afscheid”. Plus de persoonlijke griffel voor Chantell. Klasse, ècht een 100% aanbeveling!

Dank jullie wel!

Freek Blekxtoon

Tijdens de laatste levensdagen van mijn vader kwamen we via familie in contact met Chantell.
Dit eerste contact voelde direct goed.
Na zijn overlijden was het contact warm en liefdevol. De begeleiding was persoonlijk en professioneel. Persoonlijk Afscheid met hoofdletters!
Dank voor alles.

Lieve groeten,

Miranda, Ton & familie

De dames van Persoonlijk Afscheid hebben ons op een hele fijne manier geholpen. Ze nemen alle tijd, verdiepen zich in de mens en organiseren een echt persoonlijk afscheid op een mooie warme en alles behalve stijve manier. Echt een aanrader.

Mary Splinter

Chantell heeft ons bijgestaan met de uitvaart van mijn man. Je wordt goed begeleid in een moeilijke periode. Je merkt met alles dat ze je met liefde helpt. Kortom een topmens!

Willeke Duijst

Gepaste afstand en toch dichtbij. De snelheid waarop alles geregeld werd en de fijne en goede communicatie hebben wij zeer gewaardeerd. Vol vertrouwen dat alles goed werd geregeld. Chantell, voor ons was jij een geïnteresseerde en fijne persoonlijkheid met oog voor iedereen.

Laurens Hoekstra

Na het zeer plotselinge overlijden van mijn geliefde vader heeft Chantell mij en onze familie buitengewoon goed bijgestaan. Door haar inlevingsvermogen en fijngevoeligheid wees zij ons op een locatie om afscheid van hem te kunnen nemen. Dit bleek precies passend voor ons. Het was een plek en afscheid dat in ieder detail zo bijzonder voor ons is geweest, dat het een grote bijdrage heeft geleverd in het verwerken van ons verdriet. Zij heeft ons met de grootste betrokkenheid begeleid, ook nog weken na de uitvaart.

Nicole Snijders

100% aanrader. Hele lieve mensen die alles tot in de puntjes verzorgen. Met liefde en aandacht maar ook weer niet TE zwaar. En ook het contact met de kleinere kinderen deden ze super. We hadden geen betere kunnen wensen. Nogmaals dank Pascalle en Chantell!

Familie Gilles

In november 2020 zijn wij in contact gekomen met Chantell van Persoonlijk Afscheid om ons voor te bereiden op een mooi afscheid voor onze lieve moeder. Want dat komt toch altijd onverwachts.

Chantell heeft met ons alle mogelijkheden besproken, waarbij wij als locatie Landgoed Drakenburg in Baarn hebben uitgekozen. Het Boshuisje waar onze moeder opgebaard was, de Schaapskooi waar speeches, muziek en foto’s getoond werden en de Vijverzaal, waar wij na afloop op het terras samen hebben kunnen napraten in de zon. Toen wij de Schaapskooi verlieten werden de klokken geluid. Er was een erehaag gevormd, waar wij doorheen liepen, om onze moeder naar het crematorium te begeleiden.

Onze moeder is op 4 juli 2021 overleden. Wij hebben contact gezocht met Persoonlijk Afscheid om het afscheid te regelen. Wij weten nu dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Chantell heeft ons de vrijheid gegeven om zelf de juiste en goed voelende besluiten te nemen.

Zij was ook steeds op de achtergrond aanwezig, wat ons een goed gevoel gaf. Als het even niet ging, was zij er om ons te begeleiden met warmte, genegenheid en het juiste advies. We mochten haar ten alle tijden bellen. Niets was haar teveel. Vanaf het eerste moment was er een klik, die alleen maar heel bijzonder te noemen is. Alsof wij elkaar al jaren kenden.

Wat is het een mooi afscheid geweest. Precies zoals wij het wilden voor onze moeder. Alles was perfect geregeld.

Dank je wel Chantell, dat je ons hebt meegenomen en begeleid op deze, voor ons, bijzondere en laatste dag met onze moeder van 94. Je hebt in ons hart een plekje veroverd!

Liefs, Sonja, Milleke & Mirjam

Naar aanleiding van het overlijden van onze moeder hebben wij Persoonlijk Afscheid gevraagd om ons hierin te begeleiden. Het contact met Pascalle was vanaf het begin prettig. Ze zorgde er goed voor dat wij het helemaal ons ding konden maken en nam alle tijd voor ons.

Familie Kuijer

Twee weken geleden hebben we afscheid genomen van Ate. Wat een verdrietige maar ook mooie dag was het. We hadden al weken tevoren veel doorgesproken met Chantell. Dat was fijn, met haar hulp kreeg alles vorm. We kregen alle ruimte omdat we veel zelf wilden doen. Chantell is een warme en lieve vrouw, waarbij we ons snel op ons gemak voelden en ook voor de kleinkinderen had ze alle aandacht. De dag van het afscheid was zoals wij en Ate het graag wilden met net iets extra s door Persoonlijk Afscheid. Dank je wel Chantell. Warme groet van Pieneke, kinderen en kleinkinderen

Pieneke Bos

Ik heb de samenwerking met het team van Persoonlijk afscheid als zeer prettig en warm ervaren.
Zoveel dingen die onder druk van tijd geregeld moesten worden. Extra verzoeken op het laatste moment en de gedetailleerde zorg hiervoor. Het was tot in de puntjes verzorgd. Niets was een probleem. Mijn familie en ik zijn Pascalle, Chantell en Birke hier zeer dankbaar voor.

Sebastiaan de Jong

In verband met trieste omstandigheden in Januari 2021 terecht gekomen bij Pascalle van Persoonlijk Afscheid. Dit was voor ons een bijzondere ervaring! Wat een lieve, begripvolle en daadkrachtige vrouw. Alles tot in de puntjes geregeld! Eind April kregen wij opnieuw te maken met een overlijden en voor ons was het direct duidelijk wie we moesten vragen om ons bij te staan, Pascalle van Persoonlijk Afscheid. Wat wij als zeer prettig ervaren hebben is dat wij ons verhaal deden en Pascalle direct met een plan kwam, heel bijzonder!

Herman & Francien van Baggem-Wenno

1 2 3 8