Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Mijn moeder overleed en plots werd ik geconfronteerd met allerlei zaken die je per direct moet regelen. Zaken waar ik nooit eerder met mijn lieve moeder over had gesproken, denkende dat er nog tijd was. Dus je moet een beslissing maken. Al googlend zagen we de nodige uitvaartopties, waaronder “Persoonlijk Afscheid,” wat mijn interesse wekte omdat er maar liefst 95 vijf-sterren-reviews waren. Uiteraard kan vandaag de dag alles gefaked worden, maar ik kan je oprecht vertellen dat dit bij Persoonlijk Afscheid niet het geval is.

Ze denken goed met je mee en tonen zoveel mogelijk begrip voor een ontzettend vervelende situatie. Ik heb uiteraard geen vergelijkingsmateriaal, want ik begraaf niet op regelmatige basis mensen. Ik kan je zodoende niet zeggen of “Persoonlijk Afscheid” de beste keuze aller tijden is. Ze zijn naar eigen zeggen niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Wat ik je wel kan vertellen, is dat deze mensen 100% hun hart op de juiste plek hebben zitten en dat ze voor mijn broer en mij de juiste mensen waren op het juiste moment, en dat is alles wat telt.

Bedankt Chantell & Bas!

Willem en Jacob

Persoonlijk Afscheid heeft het afscheid van onze overleden dierbare verzorgd. De betrokken en persoonlijke begeleiding, in een belangrijke en verdrietige week, maakte dat wij het afscheid goed hebben kunnen vormgeven. Zowel de condoleance avond als de uitvaart waren goed geregeld en werden goed begeleid. Doordat onze ideeën en de ideeën van Persoonlijk Afscheid elkaar goed aanvulden, is het een persoonlijk en warm afscheid geworden.

Judith Horst

Ruim 4 jaar geleden hadden wij dankzij de begeleiding van Chantell en Janette een prachtig afscheid na het overlijden van onze moeder. Geen twijfel mogelijk wie nu te bellen na het recente overlijden van onze vader. In een periode van verdriet waarin dan ook nog eens veel geregeld moet worden, kunnen wij wederom niet anders concluderen, dan dat het ongelooflijk fijn is om met deze mensen dit afscheidstraject te doorlopen. Ontzettend fijne mensen in de omgang en vol ideeën om dit afscheid tot een mooie herinnering te maken waarbij onze wensen niet uit het oog werden verloren. De afscheidsdienst werd gehouden in een horecalocatie waar onze vader goede en mooie herinneringen aan had. Op deze locatie was nog niet eerder een dergelijke bijeenkomst geweest, maar door de inbreng en het enthousiasme van Chantell en Janette werd het geregeld en hadden we er een prachtige en onvergetelijke afscheidsbijeenkomst. Ook hierbij overigens onze grote dank aan de ondernemers van de betreffende locatie.
Wat geldt voor Chantell en Janette, geldt absoluut ook voor de mensen waarmee Chantell en Janette samenwerken en bij ons werden ingeschakeld. De bloemiste, de chauffeuse van de rouwauto en de mensen van beeld, geluid en multimedia presentaties zijn stuk voor stuk toppers in hun vak en erg fijn in de omgang. U zult begrijpen dat we hopelijk even geen beroep op Persoonlijk Afscheid hoeven te doen. Maar in het geval dat: weer geen twijfel wie te bellen ……
Nogmaals dank voor alles.

Gerard, Jolanda, Karin, Simone en Jos

Vertrouwd Persoonlijk Professioneel Uniek Afscheid
The Best !

Alexander van de Zuidwind

Super fijne begeleiding tijdens het voorbereiden van de uitvaart van mijn moeder! Persoonlijk, vriendelijk, betrokken, oog voor detail en ondanks het verdriet hebben we ook regelmatig gelachen. Chantell voelde onze wensen heel goed aan en kwam met mooie aanvullende ideeën. Chapeau ook voor Inez, die ons heel respectvol heeft geholpen met het verzorgen van mijn moeder.

Astrid van den Hoven

Tijdens de superverdrietige periode net voor en na het overlijden van mijn moeder, heb ik Nadiënne leren kennen als een heel fijn mens. Niet alleen een fijn mens, maar ook een heel erg kundige, inlevende en meedenkende professional. We hebben, samen met Nadiënne, het afscheid heel persoonlijk, eigen en lieflijk kunnen vormgeven. Daar ben ik heel blij mee, en Nadiënne heel dankbaar voor. Ik zou iedereen Nadiënne aanraden, absoluut!!

Judith van Daatselaar

Heel erg bedankt Chantell, Nadiënne en Janette! Het was super fijn hoe jullie ons begeleid hebben in de voorbereidingen van de uitvaart van mijn vader en tijdens de uitvaart zelf. Heel fijn Chantell dat je mijn vader ook nog kon ontmoeten, een paar weken voordat hij overleed, en dat je alvast dingen met ons kon doornemen. Ik heb jullie als zeer betrokken, professioneel & als een lief, fijn, goed op elkaar ingespeeld team ervaren!

Evy van Egmond

Hoe fijn is het om naast het verdriet zoveel welgemeende aandacht en warmte te krijgen van Persoonlijk Afscheid. Hulde Chantell jullie waren voor ons een enorme steun in deze moeilijke periode. Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Mary Charlotte van de Horst – Leurs

Ron van Bladel

Moeilijk om woorden te geven aan hoe ongelooflijk blij en dankbaar ik ben geweest voor de ondersteuning van Chantell en Judith van Persoonlijk afscheid. We hebben door hun geweldige inzet en inlevingsvermogen echt een prachtig en zeer persoonlijk afscheid kunnen neerzetten. Zoveel dank! Aanrader voor iedereen die na een verlies van een dierbare graag met een partij in zee gaat die warm is, maatwerk levert en iets bijzonders neerzet.

Kim Jansen

Ik heb je tijdens de voorbereidingen van de crematie van mijn moeder al verschillende keren gezegd hoe fijn ik jouw/jullie begeleiding vond. Jullie doen de naam van jullie bedrijf echt eer aan. De hulp, maar vooral het luisterend oor en het meedenken hebben ervoor gezorgd dat we met een heel goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid van mijn moeder. Alles klopte. Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier die bij ons en onze moeder paste. Je hebt naar ons geluisterd en je hebt ons op een hele mooie manier aangevuld.

Jouw idee van de mini als rouwauto was geweldig. We hadden er voor de crematie al ontzettend veel plezier in en het was in werkelijkheid nog mooier. Nog steeds kijken we er met warmte op terug en beginnen we te stralen bij de herinnering. Heel fijn was het ook dat je bij het wegbrengen van de kist de leiding overnam en iedereen op het pleintje in een kring rond de kist plaatste. Ook het meedenken bij het maken van de rouwkaart was prettig en het snel schakelen daarbij. Kortom, ik kan je niet genoeg bedanken voor de manier waarop je ons gesteund hebt. Dit zijn de dingen die er echt bovenuit schieten. Natuurlijk was het erg fijn dat je allerlei andere dingen ook hebt geregeld. De kaarten op de post, de kaarsen op de kist, het contact met restaurant Bavoort. Zelfs het klaarzetten van de tasjes met de foto van mijn moeder in het restaurant voor mijn broer, mijn zus en mij. Hier hebben we achteraf nog heel veel pret over gehad omdat er gasten waren die dachten dat dit een soort goodiebags waren. We hebben twee tasjes kunnen redden, helaas één tasje niet. En daarin zat het condoleanceboek en de usb met de opname van de livestream. We hopen dat er iemand heel blij mee is, want we hebben niet kunnen achterhalen wie het tasje meegenomen heeft. Gelukkig kennen we iedereen die bij de crematie was en de meesten hebben we al persoonlijk bedankt voor hun aanwezigheid.

Monique Kral

Warm, hartelijk, betrokken, ontzorgend. Het afscheid was tot in de puntjes verzorgd, intiem in kleine kring. Zo kan het dus ook. Fijne medewerkers en hoge kwaliteit van bloemen, drukwerk en verzorging. Dank.

Familie Prins

Met de zeer vakkundig hulp van Chantelle, hebben een mooi en eervol afscheid kunnen regelen voor onze lieve vader. Bedankt voor t snelle regelen en t meedenken.

Mariel van Schaik

1 2 3 11