Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Chantell heeft ons bijgestaan met de uitvaart van mijn man. Je wordt goed begeleid in een moeilijke periode. Je merkt met alles dat ze je met liefde helpt. Kortom een topmens!

Willeke Duijst

Gepaste afstand en toch dichtbij. De snelheid waarop alles geregeld werd en de fijne en goede communicatie hebben wij zeer gewaardeerd. Vol vertrouwen dat alles goed werd geregeld. Chantell, voor ons was jij een geïnteresseerde en fijne persoonlijkheid met oog voor iedereen.

Laurens Hoekstra

Na het zeer plotselinge overlijden van mijn geliefde vader heeft Chantell mij en onze familie buitengewoon goed bijgestaan. Door haar inlevingsvermogen en fijngevoeligheid wees zij ons op een locatie om afscheid van hem te kunnen nemen. Dit bleek precies passend voor ons. Het was een plek en afscheid dat in ieder detail zo bijzonder voor ons is geweest, dat het een grote bijdrage heeft geleverd in het verwerken van ons verdriet. Zij heeft ons met de grootste betrokkenheid begeleid, ook nog weken na de uitvaart.

Nicole Snijders

100% aanrader. Hele lieve mensen die alles tot in de puntjes verzorgen. Met liefde en aandacht maar ook weer niet TE zwaar. En ook het contact met de kleinere kinderen deden ze super. We hadden geen betere kunnen wensen. Nogmaals dank Pascalle en Chantell!

Familie Gilles

In november 2020 zijn wij in contact gekomen met Chantell van Persoonlijk Afscheid om ons voor te bereiden op een mooi afscheid voor onze lieve moeder. Want dat komt toch altijd onverwachts.

Chantell heeft met ons alle mogelijkheden besproken, waarbij wij als locatie Landgoed Drakenburg in Baarn hebben uitgekozen. Het Boshuisje waar onze moeder opgebaard was, de Schaapskooi waar speeches, muziek en foto’s getoond werden en de Vijverzaal, waar wij na afloop op het terras samen hebben kunnen napraten in de zon. Toen wij de Schaapskooi verlieten werden de klokken geluid. Er was een erehaag gevormd, waar wij doorheen liepen, om onze moeder naar het crematorium te begeleiden.

Onze moeder is op 4 juli 2021 overleden. Wij hebben contact gezocht met Persoonlijk Afscheid om het afscheid te regelen. Wij weten nu dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. Chantell heeft ons de vrijheid gegeven om zelf de juiste en goed voelende besluiten te nemen.

Zij was ook steeds op de achtergrond aanwezig, wat ons een goed gevoel gaf. Als het even niet ging, was zij er om ons te begeleiden met warmte, genegenheid en het juiste advies. We mochten haar ten alle tijden bellen. Niets was haar teveel. Vanaf het eerste moment was er een klik, die alleen maar heel bijzonder te noemen is. Alsof wij elkaar al jaren kenden.

Wat is het een mooi afscheid geweest. Precies zoals wij het wilden voor onze moeder. Alles was perfect geregeld.

Dank je wel Chantell, dat je ons hebt meegenomen en begeleid op deze, voor ons, bijzondere en laatste dag met onze moeder van 94. Je hebt in ons hart een plekje veroverd!

Liefs, Sonja, Milleke & Mirjam

Naar aanleiding van het overlijden van onze moeder hebben wij Persoonlijk Afscheid gevraagd om ons hierin te begeleiden. Het contact met Pascalle was vanaf het begin prettig. Ze zorgde er goed voor dat wij het helemaal ons ding konden maken en nam alle tijd voor ons.

Familie Kuijer

Twee weken geleden hebben we afscheid genomen van Ate. Wat een verdrietige maar ook mooie dag was het. We hadden al weken tevoren veel doorgesproken met Chantell. Dat was fijn, met haar hulp kreeg alles vorm. We kregen alle ruimte omdat we veel zelf wilden doen. Chantell is een warme en lieve vrouw, waarbij we ons snel op ons gemak voelden en ook voor de kleinkinderen had ze alle aandacht. De dag van het afscheid was zoals wij en Ate het graag wilden met net iets extra s door Persoonlijk Afscheid. Dank je wel Chantell. Warme groet van Pieneke, kinderen en kleinkinderen

Pieneke Bos

Ik heb de samenwerking met het team van Persoonlijk afscheid als zeer prettig en warm ervaren.
Zoveel dingen die onder druk van tijd geregeld moesten worden. Extra verzoeken op het laatste moment en de gedetailleerde zorg hiervoor. Het was tot in de puntjes verzorgd. Niets was een probleem. Mijn familie en ik zijn Pascalle, Chantell en Birke hier zeer dankbaar voor.

Sebastiaan de Jong

In verband met trieste omstandigheden in Januari 2021 terecht gekomen bij Pascalle van Persoonlijk Afscheid. Dit was voor ons een bijzondere ervaring! Wat een lieve, begripvolle en daadkrachtige vrouw. Alles tot in de puntjes geregeld! Eind April kregen wij opnieuw te maken met een overlijden en voor ons was het direct duidelijk wie we moesten vragen om ons bij te staan, Pascalle van Persoonlijk Afscheid. Wat wij als zeer prettig ervaren hebben is dat wij ons verhaal deden en Pascalle direct met een plan kwam, heel bijzonder!

Herman & Francien van Baggem-Wenno

Toen wij na het overlijden van onze moeder in contact kwamen met Persoonlijk Afscheid om over de begrafenis te spreken, voelden wij meteen dat we de beste keuze hadden gemaakt. In het eerste gesprek met Pascalle vloeiden empathie en daadkracht naadloos in elkaar over. De volgende dag maakte ik als contactpersoon namens mijn broers en zussen kennis met Chantell. Wat een bijzondere persoonlijkheid! Zij verenigt charme, empathie, representativiteit, organisatievermogen, doortastendheid en initiatief in één persoon. Meerdere keren per dag onderhielden wij contact om te zorgen dat de uitvaart van onze moeder een onvergetelijke gebeurtenis zou gaan worden. De stijlvolle suggesties om in de geest van onze moeder met ons mee te denken, de open en transparante wijze van communiceren, het daadwerkelijk ervaren dat we volledig ontzorgd werden: we voelden dat, onder de vleugels van Chantell, onze moeder het allerbeste zou krijgen wat je als nabestaanden maar kunt wensen. Onze dank is onbeschrijflijk groot. Dankjewel Chantell.

Namens mijn broers en zussen, Jos Pommer

We kwamen in contact met Persoonlijk Afscheid op aanraden van het Hospice Amersfoort. Al bij de kennismaking met Chantell was er een mooie klik. We hebben in onderling overleg onze wensen helder gekregen. Zij droeg prachtige ideeën aan voor de vormgeving en de locatie. Het heeft geleid tot een uitvaart van onze broer en zwager waar we buitengewoon tevreden mee zijn. “Persoonlijk Afscheid” is een aanrader.

Marianne en Paul

En dan is daar de dag…we moeten het afscheid gaan regelen van onze lieve moeder en vrouw. Een vrouw die nog midden in het leven stond en nog lang niet klaar was om ons te verlaten. Het moest dus een afscheid worden anders dan anders ook al hadden we te maken met de regels van Corona. Pascalle van Persoonlijk Afscheid vonden wij hier de aangewezen persoon voor. De liefde en aandacht die ze ons gaf in deze ongelooflijk moeilijke tijd maar zeker ook het meedenken en ons vaak al 2 stappen voor zijn in onze gedachten gaf ons zo’n rustig gevoel dat zelfs deze week van heel veel verdriet ook een mooie week is geweest met veel mooie herinneringen. De dag van afscheid was er één met een gouden randje zoals onze moeder en vrouw meer dan verdienden. Mede dankzij Pascalle hebben we dit mogelijk kunnen maken. Lieve Pascalle dankjewel en je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hartje.

Familie Bijl