Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Erg fijne en warme begeleiding !

Monique Tolboom

Wij hebben een erg fijne ervaring met de dames van “persoonlijk afscheid’ gehad. Het eerste gesprek met Chantell, na het overlijden van onze moeder/oma, was meteen hartverwarmend. Er werd met ons meegedacht en zorg uit handen genomen. Ook Ingeborg, die het daarna van Chantell overnam begeleidde ons professioneel en warm. Niets was teveel. Wij voelden ons gehoord en absoluut niet als een ‘nummer’ behandeld. Onzekerheden in een onzekere tijd werden ons weggenomen. Er is ook altijd open en duidelijk met ons gecommuniseerd. Alles werd op een respectvolle manier verzorgd, ook door Janette, die de zorg voor onze geliefde overleden moeder/oma begeleidde.
Wij kijken terug op een warm afscheid.

Familie Peerdeman

Ontzettend lieve meiden, geweldige begeleiding en ondersteuning. Meedenkers en meevoelers. Wij zijn als familie heel erg blij met Persoonlijk Afscheid!

Henny Voskuilen

Persoonlijk Afscheid is een bedrijf dat echt met je meedenkt. De persoonlijke touche die ze aan het afscheid geven is geweldig. Ze hebben maar 1 woord nodig om te begrijpen wat je bedoeld. Echt een bedrijf om in een toekomst nogmaals in te huren. Vooral Ingeborg echt een topper!!

Elif Yilmaz

Soms denk je wel eens: ‘Het heeft zo moeten zijn’.
Toen vaststond dat we op korte termijn definitief afscheid zouden moeten nemen van onze lieve echtgenote, moeder en oma, Madeleine, wilden we dit waardig en mooi, doch enigszins luchtig voor haar verzorgen.
Een toevallige tip aangaande een prachtige locatie, een prettige rondleiding aldaar met goede adviezen en vervolgens een gevoelsmatige keuze uit aanbevolen uitvaartverzorgers, bracht ons in contact met ‘Persoonlijk Afscheid’. En daar stonden ze dan Chantell en Ingeborg -letterlijk en figuurlijk.
Het eerste gesprek met Chantell, waarbij Madeleine ook zelf nog aanwezig was, voelde meteen vertrouwd. En zo was het, en zo bleef het. Zelfs ook nog na het afscheid van Madeleine. Vanaf den beginne waren ze effectief, prettig, warm, betrokken met af en toe wat gepaste humor èn voor ons heel belangrijk:
ze ‘ont-zorgden’.
Alles verliep zoals afgesproken, alles klopte. Door het perfectionisme van beiden was het soms zelfs boven verwachting. Er rest ons een goed gevoel!
Kortom, we zijn heel blij en dankbaar dat wij toevallig in contact zijn gekomen met ‘Persoonlijk Afscheid’.
Kennelijk heeft het zo moeten zijn.

Familie Kraneveld

In een toch al moeilijke tijd is het fijn om mensen om je heen te hebben die veel werk uit handen nemen. De persoonlijke en menselijke benadering en het meedenken heeft ons goed gedaan. Bedankt daarvoor, wij zijn meer dan tevreden.

Fred Bom

In een moeilijke week van het regelen van een begrafenis kijk ik terug op hele fijne en informele afstemming met Chantell en Ingeborg. Ze zijn een prettig en daadkrachtig duo samen, zijn pragmatisch ingesteld en doen er alles aan om specifieke of bijzondere persoonlijke wensen uit te voeren. Ik vond het vooral heel prettig dat ze snel reageerden op vragen en alle stappen gedurende de week één voor één onder onze aandacht brachten. En niet onbelangrijk: ze zijn goed in de omgang met kinderen. Chantell, Ingeborg en aanwezige collega tijdens begrafenis, bedankt!.

Esther Marskamp

Met de dood eindigd het leven hier, niet de relatie.

Wat een fijne, warme, bijzondere, persoonlijke en waardevolle samenwerking hebben wij gehad met Chantell en Ingeborg.
Met een lach en een traan daar was alle ruimte en openheid voor.
jullie werken vanuit jullie hart…. zo verbindend en bevlogen.
Hoe mooi is dat in een zo verdrietige situatie rondom het plotseling overlijden van Loek.
Dankbaar voor jullie!

Lieve groet, Judith

Op de avond dat mijn man Michel overleed belde ik met Persoonlijk Afscheid. Het eerste contact met Chantell voelde gelijk goed. De volgende ochtend was ze bij ons en maakte kennis met mijn gezin. Er was direct een klik. Chantell begeleidde ons vanaf die dag met veel zorg en warmte naar het afscheid. Al die tijd was ze er voor ons waar nodig. Ze bracht ons naar een prachtige en inspirerende plek. De dag van het afscheid was om nooit meer te vergeten. De ambiance, de omgeving, maar vooral de steun en hulp van Chantell hebben ons er doorheen gesleept. Hierdoor hebben wij Michel het afscheid kunnen geven wat hij zo verdiend had.

Hartelijke groet, Lorette

In juni dit jaar overleed onze vader plotseling. Ingeborg kwam die regenachtige avond om onze moeder, mijn zus en mij in dit proces te begeleiden. De eerste ontmoeting was bijzonder en er was gelijk een klik. Ingeborg was erg betrokken en zij heeft ons met veel warmte de begeleiding gegeven die wij nodig hadden. Tijdens de week hebben we veel persoonlijke verhalen gedeeld en hierdoor kreeg Ingeborg een goed beeld van onze vader en konden wij hem het afscheid geven dat bij hem, maar ook vooral bij ons paste. Door het ontzorgen in de praktische zaken, konden wij in deze week het verdriet al de ruimte geven. Het was voor ons een week met een lach en een traan.

Nicole Groot Roessink - Wesseloo

Wat een prettige en persoonlijke benadering en begeleiding. Terugkijkend hadden wij niets anders willen doen in de laatste week dat mijn vader na zijn overlijden bij ons thuis was en bij zijn afscheidsbijeenkomst. We kijken met veel tevredenheid en trots terug op zijn afscheid. En dat komt zeker ook omdat Pascalle van Persoonlijk Afscheid daarin rustig en respectvol de mogelijkheden schetste en haar ervaringen met ons deelde. Ze hield ons zo af en toe een liefdevolle spiegel voor, waarmee ze rust bracht in deze intensieve dagen en erover waakte dat het ook met ieder van ons goed ging. Ook de liefdevolle manier waarop Jeanette mijn vader in de dagen na zijn overlijden verzorgde en haar luisterend oor, hebben ons zeer goed gedaan.

Familie Hoitink

De naam dekt de lading uitstekend; Persoonlijk Afscheid.
Dat is precies hoe wij het ervaren hebben; als een zeer persoonlijke begeleiding door Chantell en Pascalle.
Wij als familie waren zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van Chantell en Pascalle bij de uitvaart van onze vader.
Erg professioneel, warm, prettig en vooral oog voor detail.
Onze vader zou trots zijn geweest op de prachtige locatie en waardevolle afscheid.

 

Familie Slemmer