Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Media

Geluksmomenten: herinnering - Persoonlijk afscheid

Geluksmomenten
Woensdagavond 21 November 2018 hebben wij onze eerste herinneringsavond gehouden. Deze stond in het teken dat wij ondanks een verlies toch met een glimlach op ons gezicht onze geluksmomenten mogen koesteren.

Nadat wij onze overledenen hadden herdacht door hun naam te noemen en een kaars voor ze te ontsteken, kwam onze spreker, Dennis Riksen aan het woord. Samen met de genodigden is hij opzoek gegaan naar de geluksmomenten in ieders leven. Kiezen we ervoor om in ons verdriet te blijven hangen of zijn wij blij dat we onze geliefden hebben gekend en bij ons hebben gehad? Zijn wij in staat om met een glimlach op ons gezicht de lichtpuntjes die op ons pad komen aan te pakken?
Om ons meer en meer te focussen op deze geluksmomenten, hebben we iedereen een aandenken mee naar huis gegeven. Op deze manier kunnen de mooie momenten herbeleefd worden. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Bram & Marchien. Zij zongen zowel bestaande nummers als eigen geschreven nummers die zij speciaal voor deze avond geschreven hadden.

Als afsluiting werd er volop nagepraat met een lach en een traan onder het genot van een hapje en drankje.

 

Uitvaartspecial AD, editie Amersfoort november 2018

Uitvaartspecial D, editie Amersfoort | Persoonlijk Afscheid