Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart Achterveld

Helaas moet u er toch aan geloven: in Achterveld moet een uitvaart geregeld worden. Onze geliefden hebben namelijk niet het eeuwige leven. Hoe graag we dat ook zouden willen. Nu is de tijd gekomen om de overledene een laatste eer te bewijzen. Chantell en Pascalle van Persoonlijk Afscheid regelen in Achterveld graag uw uitvaartverzorging. Dit doen zij op een betrokken en vooral eigentijdse manier. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie: met onze uitvaart in Achterveld doet u uw geliefde zeker eer aan.

Contact opnemen

Persoonlijk Afscheid - Ingeborg van Gijlswijk & Chantell Orriens

Begrafenis of crematie in Achterveld

Het is een van de eerste vragen, die u gesteld gaat worden: wordt de overledene begraven of toch gecremeerd? Veel personen leggen dit voor zichzelf vast of bespreken dit met mensen die hun nabij hebben gestaan. Wanneer dit niet het geval is, zult u dit – als nabestaande – zelf moeten bepalen. Wij raden u dan aan om te kiezen voor de optie waar u zich het beste bij voelt. Zo kunt u na afloop met een tevreden gevoel op de uitvaartverzorging in Achterveld terugkijken.

Of de keuze nu valt op een begrafenis of een crematie: bij Persoonlijk Afscheid regelen wij uw uitvaart in Achterveld altijd naar uw wensen. Wij hebben korte lijnen met verschillende begraafplaatsen en crematoria, waardoor wij snel kunnen doorpakken. Dat is fijn, want zo kunt u zich op andere zaken richten. Alles voor een persoonlijke uitvaart die perfect bij uw geliefde in Achterveld past.

Uitvaart Achterveld

Uitvaartcentrum voor uitvaartverzorging in Achterveld

Als nabestaande kunt u – voor de uitvaart in Achterveld – ook gebruik maken van ons uitvaartcentrum in Amersfoort. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw geliefde. Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum nabij Achterveld? Neem gerust contact met ons op.

Ook voor een uitvaart in Leusden, Soest, Amersfoort, Barneveld, Hooglanderveen, Hoevelaken, Hoogland en Baarn zijn wij u graag van dienst.

Regelen wij uw uitvaart in Achterveld?

Als nabestaande gaat u een verdrietige periode tegemoet. Om uw geliefde in ere te houden, wilt u zijn of haar uitvaart in Achterveld graag zo goed mogelijk regelen. De juiste bloemen. De juiste muziek. Een dienst die bij hem of haar past. Kies voor uw uitvaart in Achterveld daarom de uitvaartverzorging van Persoonlijk Afscheid. U kunt ons bereiken door te bellen naar 033 – 202 22 92 of door ons contactformulier in te vullen. Begrafenis of crematie: wij regelen uw uitvaart in Achterveld graag voor u.