Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart Leusden

Persoonlijk Afscheid is een kleine en persoonlijke uitvaartverzorger uit Amersfoort. Wij zijn actief in de regio, zo ook in Leusden. Wanneer een naaste komt te overlijden, komt er veel op u af. Een begrafenis of crematie en vele andere zaken dienen geregeld te worden in een voor u emotionele tijd. Tijdens dit proces begeleiden we u graag, zodat u samen met uw familie en vrienden de tijd heeft om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Contact opnemen

Het verhaal achter Persoonlijk Afscheid

Persoonlijk Afscheid is opgericht door Chantell Orriens en Pascalle Brundel. Na het overlijden van haar ouders, kreeg Chantell Orriens sterk de behoefte om een andere weg in te slaan. Voorheen was zij werkzaam binnen de commerciële en financiële dienstverlening. Chantell Orriens heeft ervoor gekozen om de opleiding van uitvaartbegeleiding te volgen. Inmiddels heeft zij deze opleiding met succes afgerond en is ze samen met Pascalle Brundel uitvaartonderneming Persoonlijk Afscheid begonnen. Pascalle Brundel heeft jarenlang als manager binnen de gezondheidszorg gewerkt. Zij kreeg echter de behoefte om zich meer te richten op de emotionele mens. Zij heeft diverse opleidingen op dit vlak gevolgd en met succes afgerond. Pascalle Brundel heeft de opleiding tot stervensbegeleider en rouwtherapeut afgerond. Ook is zij gediplomeerd zingevingstherapeut.

Persoonlijk Afscheid - Ingeborg van Gijlswijk & Chantell Orriens

 

Uitvaart Leusden

Bent u op zoek naar een persoonlijke uitvaartorganisatie nabij Leusden? Neem contact op met Persoonlijk Afscheid en wij regelen de begrafenis of crematie in Leusden altijd naar uw wensen.

Uitvaart Leusden

Rouwbegeleiding in Leusden

Wanneer u iemand verloren hebt, komt er een periode van rouw. Dit is voor iedereen anders. De één gaat het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk, terwijl de ander liever vrij is om het verdriet te verwerken. Doorgaans heeft rouw veel tijd en aandacht nodig. Professionele begeleiding kan hierin wenselijk zijn. Voor rouwbegeleiding in Leusden kunt u terecht bij Persoonlijk Afscheid.

Stervensbegeleiding in Leusden

Niet alleen voor de verzorging van een persoonlijke uitvaart in Leusden kunt u terecht bij Persoonlijk Afscheid. Ook in het geval van stervensbegeleiding staan wij voor u klaar. Wanneer u weet dat u gaat sterven, is dit vaak moeilijk te accepteren. In deze moeilijke tijd ondersteunen we u graag. Dit zodat u het verdriet een plek kunt geven.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Leusden

Heeft u vragen over een uitvaart in Leusden? U kunt ons altijd bellen of mailen. Voor stervensbegeleiding, rouwbegeleiding of begeleiding bij een uitvaart. Ongeacht waar u verzekerd bent, wij kunnen, mogen en willen u graag begeleiden. Ook voor een uitvaart in Leusden, Soest, Hooglanderveen, Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Hoogland, Hoevelaken en Baarn zijn wij u graag van dienst.

Telefonisch bereikt u ons via 033 – 202 22 92. Natuurlijk is het ook mogelijk ons een e-mail te sturen. Dit kan via info@eenpersoonlijkafscheid.nl. Het melden van een overlijden kunt u dag en nacht doen, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. Begrafenis of crematie in Leusden: wij regelen uw uitvaart graag voor u.