Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaart Baarn

Een uitvaart in Baarn. Toegegeven, het is niet bepaald een bijeenkomst waar u echt naar uitkijkt. Toch wilt u dat deze goed georganiseerd wordt. Het moet namelijk passen bij de persoon, die de overledene bij leven was. Schakel daarom de professionele hulp van Persoonlijk Afscheid in. Samen met Chantell en Pascalle geeft u het laatste afscheid van uw geliefde op een mooie manier vorm. Neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

Persoonlijk Afscheid - Ingeborg van Gijlswijk & Chantell Orriens

 

Onze uitvaartverzorging in Baarn

Een persoonlijke uitvaart kan verschillende vormen aannemen: een crematie of een begrafenis in Baarn. Het is allemaal mogelijk. Het is maar net welke wens de overledene heeft gehad of waar u – als nabestaande – behoefte aan heeft. De specialisten van Persoonlijk Afscheid – Chantell en Pascalle – bieden u hulp voor praktische zaken, vragen en spiritualiteit. Dit betekent dat wij niet alleen zorg dragen voor de organisatie van de gewenste uitvaart in Baarn, maar ook oog hebben voor uw verwerking. Zo krijgt het verlies een mooi plekje in uw hart.

Ook voor een uitvaart in Leusden, Soest, Amersfoort, Hooglanderveen, Achterveld, Barneveld, Hoogland en Hoevelaken zijn wij u graag van dienst.

Uitvaart Baarn

De betrokkenheid van Persoonlijk Afscheid

Of de keuze nu valt op een begrafenis of een crematie in Baarn: bij Persoonlijk Afscheid regelen wij uw uitvaart in Baarn altijd naar uw wensen. Persoonlijk Afscheid is een kleine, maar professionele uitvaartonderneming. Hierbij werken wij – Chantell en Pascalle – vanuit ons hart. Betrokkenheid is dan ook ons toverwoord. Wij staan in Baarn niet alleen voor u klaar tijdens de uitvaart. Maar ook in de periodes ervoor en erna. Het proces achter de uitvaartverzorging in Baarn stopt namelijk niet bij de begrafenis of crematie. Afscheid nemen doet u namelijk op uw eigen manier en tempo.

Om een uitvaart in Baarn in goede banen te kunnen leiden, moet u een goed gevoel bij de begeleiding hebben. Daarom raden wij u aan om eerst onze recensies te bekijken. Zo weet u direct of onze aanpak u aanspreekt.

Regel meteen uw uitvaart in Baarn

Verwacht of niet: afscheid moeten nemen van een geliefde maakt de nodige emoties bij u los. Boosheid. Verdriet. Angst. Dan is het fijn om op de steun van een echte professional te kunnen rekenen. Samen met Chantell en Pascalle van Persoonlijk Afscheid regelt u in Baarn een uitvaart die echt bij de overledene past. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Baarn te bespreken. Wilt u een overlijden bij ons melden? Bel dan direct naar 033 – 202 22 92. Begrafenis of crematie in Baarn: samen zorgen wij voor een uitvaart die uw geliefde eer aan doet.