Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Uitvaartverzorging Soest

Zoekt u naar uitvaartverzorging in Soest? Persoonlijk Afscheid kan u hierbij helpen. Wij vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om in rust afscheid te nemen. Er komt in de periode rondom de uitvaart veel op u af, wij willen u hier graag bij begeleiden. Dit doen wij op een betrokken en informele manier. Zo kunt u zich met vrienden en familie richten op de dingen die belangrijk zijn. Voor uitvaartverzorging nabij Soest bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitvaartverzorging Soest

Stervensbegeleiding in Soest

Naast onze uitvaartverzorging kunnen wij u ook stervensbegeleiding in Soest aanbieden. De dood roept vaak een hoop emoties op zoals angst, boosheid en verdriet. Wij bieden emotionele steun aan iemand die weet dat hij gaat sterven. Dit is een emotionele en moeilijke tijd waarbij het fijn kan zijn om hier met een professional over te praten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdiepingsvragen, praktische vragen en bij spirituele beleving in het verleden. Wij beschikken over professioneel personeel met diverse diploma’s zoals stervensbegeleider, rouwtherapeut en zingevingstherapeut. U kunt dus voor een complete uitvaartverzorging in Soest bij ons terecht.

Rouwbegeleiding in Amersfoort

Naast uitvaartverzorging in Soest kunnen wij u ook helpen bij rouwbegeleiding. Na een ingrijpend verlies komt een periode van rouw, iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. Rouw heeft doorgaans veel aandacht en tijd nodig. Bent u op zoek naar professionele begeleiding bij het rouwen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leren u beter omgaan met het verlies en helpen u een nieuwe relatie aan te gaan met de overledene. Wij zijn voor onze uitvaartverzorging gevestigd in Amersfoort, nabij Soest. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit Leusden, Barneveld, Hoogland, Hoevelaken en Baarn.

Over ons

De personen achter Persoonlijk Afscheid zijn Chantell en Pascalle. Een professionele, onafhankelijke en kleine uitvaartonderneming nabij Soest. Chantell heeft de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd na het ingrijpende verlies van haar ouders. Pascalle heeft jarenlang als manager in de gezondheidszorg gewerkt. Zij besloot zich meer te richten op de emotionele mens en heeft diverse opleidingen gevolgd tot stervensbegeleider en rouwtherapeut. Voor meer informatie over uitvaartverzorging in Soest neemt u telefonisch contact op via: 033 – 202 22 92. Mailen mag ook naar: info@eenpersoonlijkafscheid.nl.