Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Levenslessen

Geboren als derde kind uit een gezin van negen. Zijn rechtenstudie bekostigde hij met de meest uiteenlopende baantjes. Een in begin jaren ’80 uitgevonden machine werd van de juiste octrooien voorzien. Investeringen in nieuwe ontwerpen volgde en zo werd de collectie machines langzaamaan uitgebreid.
De interesse uit binnen- en buitenland handhaafde en zo groeide het bedrijf uit tot een zeer succesvolle familieonderneming. Zijn vrouw ondersteunde hem in alles. Het was hard werken. En zo werden zijn kinderen ook opgevoed. Hard werken, doorzetten en ‘noblesse oblige’. Andere levenslessen die deze vader zijn kinderen meegaf; wees goed voor de mensen die voor je werken, wees goed voor de minderbedeelden om je heen. Dat was hem enorm goed gelukt. Het is niet vanzelfsprekend om zo in het leven te staan, maar wat is het mooi om te zien dat dit nog bestaat. Doorgewerkt totdat het leven hem losliet. Na zijn overlijden werd alles in het werk gesteld om deze vader het afscheid te geven wat hij zo had verdiend. Er kwamen veel mensen afscheid nemen van deze bijzondere zakenman. Diezelfde mensen kwamen tegelijkertijd voor de kinderen, waarvan een aantal intussen zelf aan het roer van zijn bedrijf staan. Deze kinderen zijn uitgegroeid tot sociale en hardwerkende mensen, met het hart op de juiste plek.

Blog: Levenslessen - Persoonlijk afscheid

Die niet alleen investeren in het bedrijf of zichzelf, maar vanuit het gedachtengoed van hun vader ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Hoewel vader fysiek niet meer bij hen op aarde is, maken zij de aarde wel een stukje mooier, precies zoals ze van hem geleerd hebben.