Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Recensies

Wat een fantastische begeleiding respectvol liefdevol en Persoonlijk afscheid respecteerde ten volle de wens van mijn overleden vrouw. Ik kan niets anders zeggen dan dat als ik zover ben dat Persoonlijk afscheid mijn begrafenis moet regelen.
Ook de nazorg is perfect, houden zo Pascalle.

Peter Wortman

Met warmte denken wij terug aan de begeleiding van Chantell en Pascalle zowel vóór als na het overlijden van mijn man en onze papa en opa. Omdat zijn overlijden niet onverwacht kwam, was het mogelijk om al vooraf met Pascalle onze wensen te bespreken. Dat gaf rust in een hectische en verdrietige periode.
De liefdevolle zorg en aandacht na het overlijden gaf ons als gezin alle ruimte voor ons verdriet. In die week kwam elke dag een van beiden even langs om te kijken of alles goed was. Nooit gehaast, maar altijd was er tijd voor een bemoedigend en troostend woord, even een arm om je heen of tijd voor een kopje thee.
Alles werd tot in de puntjes geregeld, niet alleen de ‘praktische zaken’ maar ook de aandacht voor de kleinkinderen. Van de lees- en knutselboekjes over verlies, de herinneringsarmbandjes, de verf om de kist te beschilderen tot de kaarsjes voor op de kist, aan alles werd gedacht zonder dat erom gevraagd was. Toen een van de kleinkinderen aangaf dat hij graag mee wilde rijden, bij opa in de rouwauto werd dat begripvol en met een lieve glimlach door Chantell geregeld.
Het definitieve afscheid in intiem gezelschap op die laatste dag van november hebben wij als heel bijzonder en warm ervaren, mede door Chantell die rustig maar op de achtergrond de regie in handen had.
Ook de nazorg was fijn. In die moeilijke decembermaand kwam Chantell langs om te vragen hoe het met ons ging en hadden we een mooi gesprek met een lach en een traan.
Dank voor alles, namens ons allemaal.

Anke Pijpers

Uitstekend verzorgd met veel aandacht

Henk Struiwigh

Persoonlijk afscheid heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart van mijn vader precies zo ging als hij gewenst had. Geen poespas, maar een mooi klein intiem afscheid. De dames begrepen precies wat wij in gedachten hadden en dachten actief mee. Niet zo stijf, afstandelijk en standaard als soms bij andere uitvaart bedrijven. Wij zijn heel blij dat we Persoonlijk afscheid gevonden hebben.

Marjolein Dooijes

We zijn zeer tevreden over de warme en persoonlijke begeleiding van Chantell na het overlijden van mijn schoonvader. Er werd in alles met ons meegedacht, zodat het ook echt een persoonlijk afscheid werd. Heel veel dank daarvoor.

Hanneke Oosterkamp

Dankzij Chantell, konden wij zeer persoonlijk en volledig naar onze wensen afscheid nemen van onze moeder & oma.
Zij vond voor iedere vraag een antwoord of een oplossing. Mede dankzij haar steun werd het een dag waaraan we dierbare herinneringen zullen houden.

Hanneke Heere

Als er iemand overlijdt in je naaste omgeving heb je veel behoefte aan steun, maar ook aan professionele hulp vóór, tijdens en na de uitvaart.

In mijn geval had ik Pascalle en Chantell al eens ontmoet tijdens de afscheidsplechtigheid van een goede vriendin.

Toen de ziekte van mijn man zodanig verslechterde en wij zijn dood zagen naderen hebben we laat in de avond een email naar Persoonlijk Afscheid gestuurd. De volgende morgen kwam Pascalle meteen bij ons en hebben we onze ideeën en wensen voor zijn afscheid al besproken.

Maandagochtend is hij vroeg overleden en toen kwamen onze wensen in een stroomversnelling. Soms heel zakelijk en efficiënt maar soms ook heel ontspannend en ontroerend, maar altijd zoals wij het wilden hebben. We werden “ontzorgd” omdat alles goed geregeld was en wij zelf niets hoefden te doen.

Maar ook de weken erna bleven ze met ons meeleven en zorgen voor een passende afronding van een verdrietige periode.

Mevrouw W. uit Amersfoort

‘Het was een verdrietige maar gouden tijd’ zei mijn broer over de week na het toch nog onverwacht overlijden van onze vader. Het was niet alleen een gouden tijd omdat het onvoorstelbaar mooi herfstweer was maar ook omdat het zo bijzonder was om dit afscheid met elkaar te organiseren. De rol van Chantell is daarin bepalend geweest. Vanaf het moment dat ze bij ons binnen kwam, voelde het vertrouwd en vanzelfsprekend. Ze was professioneel, conscientieus, meelevend maar bovenal ook zichzelf. Alsof een goede vriendin even met je oploopt in een verdrietige tijd en veel werk uit handen neemt. Wij kijken met zoveel voldoening terug op dit afscheid; dat is voor ons onbetaalbaar. Dank!

Familie Overkamp

Mijn vader is op 13 augustus 2018 overleden. Vanaf het eerste contact met Pascalle voelde wij ons gesteund. Het respect voor mijn vader en de ondersteuning voor ons was heel erg fijn. Er was altijd ruimte voor overleg en daar waar wij niet wisten wat te kiezen, is er met ons meegedacht. Mijn vader is een week thuis opgebaard en in die tijd hebben wij rustig afscheid kunnen nemen. Chantell heeft de uitvaart van mijn vader naadloos overgenomen toen Pascalle op vakantie ging. Tijdens de uitvaart hebben wij onze herinneringen aan mijn vader in woord en beeld kunnen delen met familie en vrienden in binnen- en buitenland. Op een rustige wijze afscheid van mijn vader heeft enorm geholpen bij het verwerken van ons verlies.

Familie Zegwaard

Inderdaad heel persoonlijk. Tasje met inhoud voor mijn dochter met een boekje over rouwverwerking, een kaars en een kleine schilderezel met doek zeer attent en bijzonder. Ook de kleinkinderen van de zus van de overledene kregen een dergelijk tasje. Plaatsen van kleine vaasjes met een bloemetje erin in gang van crematorium, zeer sfeervol.

Ellen Verburgt

Vanaf het eerste contact tot in de laatste details in de afronding hebben we een zeer persoonlijke begeleiding gekregen van Pascalle Brundel. Heel fijn dat we het afscheid van onze vader met zoveel zorg, op maat en met oog voor detail en kwaliteit hebben kunnen vormgeven. We kijken met recht terug op een Persoonlijk Afscheid.

Marjonne van den Hout

Een dierbare verliezen waar je zoveel van houdt is heel erg moeilijk, maar als je dan aan de hand wordt genomen door iemand waar je direct al alle vertrouwen in hebt, dan is dat heel bijzonder. Dit hebben wij met Chantell ervaren. Direct na het overlijden van mijn vader was er al een enorme klik. De warmte en betrokkenheid en het werken vanuit je hart was zo voelbaar. Er komt zoveel op je af in de dagen na het overlijden, maar Chantell nam ons mee aan de hand en zij heeft er voor gezorgd dat mijn vader een enorm mooi en persoonlijk afscheid heeft gekregen. Door goed te luisteren, te observeren en te voelen wat er speelt en wat mooi bij mijn vader zou passen. Het zit hem echt in de kleine details die in de verwerking zo belangrijk kunnen zijn. De lieve troostende woorden naar mijn moeder, het begeleiden en betrekken van de vier kleinkinderen in het verdriet om hun opa, het regelen en organiseren van een mooi samenzijn in zijn geliefde tuin en dan in de weken erna zomaar weer eens even binnen wandelen bij mijn moeder en een luisterend oor zijn…
We kijken met heel veel dankbaarheid terug op jouw begeleiding Chantell en zoals we de laatste keer in de tuin van mijn moeder hebben besproken: “Het verdriet en gemis is groot maar jullie hebben het echt zachter gemaakt” Onze dank is enorm groot!

Lieve groet, familie Ros