Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Tineke Glavimans

Tineke Glavimans
08/10/2019

Zomaar geheel onverwachts, komt mijn liefste, Hans, in het ziekenhuis op de intensive care afdeling terecht. Het gaat snel slechter met hem en de artsen laten mij weten dat het waarschijnlijk niet goed af gaat lopen. Hans moet aan de beademing. Wat gebeurd er, waar ben je in belandt en wat komt er allemaal voor ellende op je af. Hans overlijdt 2 ½ week later. Soms moeten mensen keuzes maken in het leven. Mijn beste keuze ooit was Hans.

Ik kende jullie niet maar koos ervoor contact met Persoonlijk Afscheid te zoeken. Dat was echt de op één na beste keuze. Al direct voelde ik de warmte die jullie, Chantell en Pascalle uitstraalden.
Bijzonder fijn is dat als je je zo verdrietig en in de war voelt. Jullie zorgden voor Hans, en ook voor mij en mijn familie. Wat hadden we jullie hard nodig. Er was paniek, hoe moet ik het aanpakken, wat moet er geregeld worden en natuurlijk wilde ik het allermooiste afscheid voor mijn allerliefste. Steeds weer was jij er Chantell, een half woord van mij en jij pakte het op, regelde het of kwam met voorstellen. Hans kwam naar huis, ik vond het mooi als iedereen een laatste groet op zijn kist kon schrijven. Jij regelde dat. De prachtige oude auto, een Citroën, de auto waar Hans bijna zijn hele leven in gereden had.
Een ontwerp gemaakt door mijn nichtje, dat tot een prachtige kaart werd verwezenlijkt. De live muziek door Bram en Marchien, 2 lieve mensen die wij al eerder hadden ontmoet. De mooie locatie midden in de natuur waar Hans zo van hield. Kortom alles kon, alles mocht.
Van zoveel familie, vrienden, buren en bekenden heb ik reacties gekregen over het bijzondere en warme afscheid. Chantell en Pascalle ik heb jullie ervaren als zeer betrokken, zeer professioneel en erg lief.
2 mensen die je eigenlijk niet wilt voor het afscheid van je lief maar gewoon als vriendin. Ook nu, nu we bijna 3 maanden verder zijn en ik jullie nodig heb is er regelmatig contact. Jullie zijn er nog steeds voor mij. Die nazorg is bijzonder fijn. Dank jullie wel voor alles wat jullie gedaan hebben om het afscheid van Hans zo vorm te geven. Hij zal trots op jullie zijn.