Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Mia Drenth

Mia Drenth
25/07/2020

Via via ben ik geattendeerd op het bedrijf Persoonlijk Afscheid.
Tijdens de ziekte van mijn man had ik al kontakt opgenomen met Chantell. Na het eerste, oriënterende gesprek voelde ik mij op mijn gemak en wist zeker dat ik met haar uitvaartbedrijf, Persoonlijk Afscheid verder wilde gaan. Tijdens dit eerste gesprek had Chantell al een eerste kostenberaming klaar. Kon zij mij adviseren rond kist en kleding. Die moesten speciaal zijn in verband met natuurbegraafplaats.
Zij en haar bedrijf staan voor mij en mijn kinderen voor persoonlijk, invoelend en meelevend. Chantell is betrokken en zij voelde goed aan dat wij een informeel, maar wel een afscheid met aandacht en nabijheid wilden. Chantell heeft met alles geholpen waar wij een aanzet voorgaven, niets was haar teveel en ze nam alle tijd voor bijvoorbeeld het maken van de kaarten. Ook al gingen ze 3 keer terug voor aanpassingen geen probleem. De muziek en livestream verliepen vlekkeloos.
Bij de inplanning van het afscheid ging ze zorgvuldig te werk en nam op de dag van afscheid alle tijd, zodat niemand zich hoefde te haasten.
Mijn man is in het Elspeterbos begraven, een natuurbegraafplaats. Chantell kende die plaats niet. Zij is er vooraf heen gegaan om zich te oriënteren. Zo kon zij ons weer goed terzijde staan.
Het afscheid is perfect verlopen met een catering vooraf en een drankje toe. En rustig naar huis daarna.
Mijn kinderen en ik zijn zeer tevreden met dit mooie afscheid.