Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Jaap Drenthe

Jaap Drenthe
24/12/2019

Twee jaar geleden zijn mijn vrouw en ik vanuit Amsterdam naar Hoogland verhuisd. We verruilden de hectiek van de randstad voor de rust van een landelijke omgeving. We zouden hier nog een aantal jaren van elkaar gaan genieten. Wat we toen nog niet wisten, was dat Willy al de ziekte bij zich droeg waaraan ze afgelopen november is overleden.

Voor het verzorgen van de uitvaartplechtigheid heb ik contact gezocht met “Persoonlijke Afscheid”. Pascalle heeft mij vervolgens op gepaste en integere wijze voorzien van adviezen en suggesties omtrent de mogelijkheden die het meest tegemoet kwamen aan onze wensen.
Hierdoor kan de familie terugkijken op een gedenkwaardige en stijlvolle uitvaartplechtigheid, gehouden in de Schaapskooi op het landgoed Drakenburg. Ook de persoonlijke wijze waarop Pascalle ons heeft gesteund tijdens de voorbereidingen heeft veel indruk gemaakt. Het doet mij goed nog steeds vele respectvolle reacties te ontvangen van familieleden en vrienden over de wijze waarop zij afscheid hebben kunnen nemen van Willy.
Daarvoor mijn oprechte dank Pascalle.