Dag en nacht bereikbaar op 033 - 202 22 92
uitvaartbegeleiding • stervensbegeleiding • rouwbegeleiding

Hei-week

Blog: Hei-week - Persoonlijk afscheid

Om goed te zorgen voor onszelf en de families waarvoor wij mogen werken, zijn wij begin van deze maand een week de ‘hei’ op geweest.
Zoals wij naar bijzondere plekjes zoeken voor de families, zochten wij nu voor onszelf eenzelfde unieke plek. Wij vonden een prachtig pareltje midden in de natuur in Elburg.
Op maandagmorgen kwamen wij (veel te vroeg) aan op de plaats van bestemming. Wat een warm onthaal. Wij installeerden ons in de mooie tuin van onze lodge, een tuin met uitzicht op de schaapskooi en natuurvijver. Deze prachtige omgeving leidde direct tot inspiratie.
Zouden wij voldoende tijd hebben om in een paar dagen al onze ideeën voor het komend jaar uit te werken?
Nauwelijks waren wij geïnstalleerd toen onze telefoon overging. Hei-week of niet, binnen ons vak ben je continu bereikbaar. Logischerwijs schakelden wij meteen over naar de betreffende familie die onze aandacht nu nodig had.
Eén van ons ging op weg naar de familie, de ander bleef achter om te ondersteunen achter de schermen met deze nieuwe familie en om onze plannen verder uit te werken. Een prachtige en inspirerende omgeving als deze zorgt ervoor dat werk en ontspanning op een prettige manier te combineren zijn. De gastvrijheid van het echtpaar die deze B&B runt, was formidabel. Naast de lodge waar wij verbleven, verzorgden zij ook een prettige werkruimte voor ons.
Het was een week van sparren met elkaar, maar ook met fijne mensen die langskwamen waar wij al een aantal jaren op een prettige manier mee samenwerken.
Al met al een fantastische week die ons in meerdere opzichten veel heeft gebracht. Wij kunnen met nieuwe energie verder om onze nieuwste plannen uit te werken en natuurlijk om onze families bij te staan.